Sohova Huolenpito – WordPress ylläpito ja kehitys

Säännöllinen ylläpito varmistaa WordPress-palvelun jatkokehityksen helppouden, päivitykset sekä toimivuuden. Pidämme huolta asiakkaidemme palveluista, oli kyse sitten yksinkertaisesta verkkosivusta tai bisneskriittisestä verkkopalvelusta. WordPress-ylläpito on ydintoimintaamme.

Tietoturvallinen palvelinylläpito

Sijoitamme verkkopalvelun luotettavasi todetulle palvelinylläpidon kumppanillemme, jonka palvelimet useimmiten sijaitsevat Suomessa. Huomioimme tarkkaan tietosuojan ja tietoturvan vaatimukset palvelinkumppaniemme valinnassa. Toimimme asiakkaan teknisenä yhteyshenkilönä ja seuraamme jatkuvasti palvelimen toimintaa. Tarvittaessa teemme tarvittavat muutokset palvelinympäristöön asiakkaan puolesta.

Toimintavarmuuden varmistaminen

Varmistamme, että palvelun kannalta tärkeät päivitykset itse sisällönhallintajärjestelmään ja lisäosiin tulevat onnistuneesti tehdyksi. Jos päivityksiin liittyy versioristiriitoja, ratkaisemme ne niin ettei asiakkaan tarvitse niistä edes tietää.

Vianmääritys ja ongelmanratkaisu

Pulmatilanteissa alamme pikaisesti selvittämään mistä kiikastaa. Pidämme asiakasta tilanteen tasalla ja selvitämme yhdessä palvelinylläpitäjän ja muiden mahdollisten osapuolien kanssa mistä ongelma johtuu, ja ratkaisemme sen mahdollisimman pian.


Yksilöllisesti & välittäen

Asiakkaidemme verkkopalvelut ovat meille kaikki kaikessa. Yhdessä pohtien luomme asiakkaamme kanssa työnkulun, jolla palvelun kehitys ja ylläpito saadaan mahdollisimman toimivaksi kaikissa tilanteissa. Valitsemme asiakkaan kanssa yhdessä sopivan palvelutason ja Huolenpidon laajuuden, jotta verkkopalvelu saa ansaitsemansa huomion.

Usein kysyttyä

Esimerkkejä Sohova Huolenpito -asiakkaista

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Synlab Suomen verkkosivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WordPress-toteutuksesta, jonka jatkuvasta ylläpidosta olemme vastuussa.

Synlab.fi räätälöity verkkopalvelu

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Seepsula.fi -verkkopalvelu on täysin toiminnanohjaukseen integroitu Woocommerce + WordPress verkkokauppakokonaisuus. Vastaamme sekä verkkokaupan että Seepsulan tilaussovelluksen ylläpidosta.

Reilua energiaa: Energiaviraston WordPress-verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisun WordPress-sivusto on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä. Vastaamme palvelun jatkuvasta ylläpidosta.