WordPress­-verkkosivut ja kehitys kokemuksella.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa kumppania WordPress-projektiin? Olet oikeassa paikassa. Olemme erittäin kokenut WordPress-osaaja, jonka kanssa onnistuvat verkkosivut, verkkokauppa ja räätälöidyt palvelut. Kehitämme vanhaa ja luomme uutta. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

WordPress-toteuttaja, palveluksessasi

WordPress on maailman suosituin tapa toteuttaa verkkosivuja, ja sen suosio kasvaa edelleen voimakkaasti. Menestyksen perustana ovat avoin lähdekoodi, kattavat lisäosat ja räätälöitävyys: WordPressin käyttöön ei tarvita lisenssimaksuja ja palvelun lähdekoodiin on selkeä ”avaimet käteen” -omistajuus. Monet kehittyneetkin toiminnot saadaan helposti käyttöön lisäosien avulla eikä jatkokehitykselle juuri ole rajoja. WordPress-sivut ovat hyvä alusta toteuttaa verkkosivut yritykselle, intranet, verkkokauppa (WooCommerce) tai vaikkapa verkkolehti.

Olemme toteuttaneet erilaisia WordPress-ratkaisuja yrityksen perustamisesta asti, jonka ansiosta olemme erittäin kokenut WordPress-toimisto. Pidämme WP:tä erittäin relevanttina vaihtoehtona kenelle tahansa, joka kaipaa verkkopalvelultaan monipuolisia räätälöinnin ja jatkokehityksen mahdollisuuksia. Erityinen vahvuutemme WordPress-kokemuksemme lisäksi on toimintamme käyttäjälähtöisyys: meillä on vahva ote saavutettavuuteen ja käyttökokemukseen, ja toteutamme säännöllisesti verkkopalveluiden käytettävyyden testauksia.

Omalla teemalla toteutetut sivustot ja verkkokaupat skaalautuvat todistetusti huikeisiin käyttäjämääriin. Mm. Nenäpäivän sivustolla tehtiin Nenäpäivänä 2021 yli miljoona sivulatausta yhden päivän aikana. Näillä luvuilla sivusto on hetkellisesti Suomen vierailluimpia verkkosivuja. Pohjateemamme on ulkopuolisen tieturva-asiantuntijan auditoima ja palvelinkumppanimme hyväksymä. Tekniset puitteemme WordPress-toteutuksiin ovat siis loistavat.

Jos etsit siis kumppania WordPress-verkkopalvelun suunnitteluun, toteutukseen, kehitykseen tai ylläpitoon, lue lisää tai ota yhteyttä.

Näin toteutamme WordPress-sivut ja palvelut

Omalla teemalla, räätälöidysti

Emme käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Tämän ansiosta palvelun räätälöitävyys, tietoturva ja optimointi ovat toteutettu erittäin huolellisesti, yhteistyössä palvelin- ja tietoturva-asiantuntijoiden kanssa. Itse kehittämämme WordPress-teema on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi sekä käyttöliittymän että toiminnallisuuksien osalta.

Lue lisää: Sohovan WordPress -kehitys

Käytön ja ylläpidon helppous

Suunnittelemme verkkopalvelut niin että niitä on helppoa käyttää ja ylläpitää. Varsinkin sivuston sisällön muokkaaminen onnistuu helposti jokaiselta. Myös sivupohjia ja ulkoasuja on mahdollista tehdä omin voimin tai käyttää siihen esimerkiksi graafisen suunnittelijan apuja.

Lue lisää: WordPress-ylläpito palveluna

Tietoturva & tietosuoja

Kehitämme aktiivisesti tietoturvan ja tietosuojan käytäntöjämme, ja ymmärrämme niiden tärkeyden. Käytämme vain luotettavimpia lisäosia ja parhaiksi toteamiamme käytäntöjä, ja teemamme on auditoinut ulkopuolinen tietoturva-asiantuntija. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon. Tarjoamme myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, jolla WordPress-sivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena.

Käyttäjälähtöisyys ja saavutettavuus

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

Lue lisää: Saavutettavuuden varmentaminen

Usein kysyttyä

Valittuja WordPress-referenssejä:

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja WooCommerce verkkokauppa-alustalle, joka toimii erinomaisesti yhteen WordPressin kanssa. WooCommercen pohjalta olemme toteuttaneet turvallisia maksukanavaratkaisuja, mm. Bambora ja Paytrail -sovelluksia hyödyntäen.

Näin toteutimme myös Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on täysin toiminnanohjaukseen integroitu WooCommerce + WordPress verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WordPress-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä taustajärjestelmän toimittajan kanssa saumattoman käyttökokemuksen ja toimintavarman integraation toteuttamiseksi. 

Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WordPress-toteutuksesta.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Reilua energiaa: Energiaviraston WordPress-verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisun WordPress-sivut on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

KATSO PROJEKTIESITTELY

eOPS: Vaativaa sovelluskehitystä WordPress-alustalle

Helsingin opetussuunnitelma on Helsingin sivistystoimen digitaalinen palvelu, jonka suunnittelimme ja toteutimme kaikille helsinkiläisille: Opettajille työkaluksi, ja jokaiselle oppilaalle ja vanhemmalle paikaksi tutustua opetussuunnitelmaan. Palvelussa on julkaistu yleinen Helsingin opetussuunnitelma, sekä jokaisen Helsingin 120 koulun opetussuunnitelma. Toteutus osoittaa hienosti kuinka pitkälle WordPressin käyttäjänhallintatoiminnot venyvät.

KATSO PROJEKTIESITTELY