Verkkosivujen toteuttaja, palveluksessasi

Olemme vastanneet satojen verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja/tai ylläpidosta. Tarjoamme palvelua erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille asiakkaille. Yhteistä on aina mutkattomuus, joustavuus ja vahva ammattitaito.

Verkkosivut ovat erilaisten organisaatioiden tärkein viestinnän ja markkinoinnin kanava, sekä yhä useammin myös keskeinen kosketuspiste niiden ydintoiminnan ja asiakkaiden välillä. Verkkosivujen kokoluokka voi vaihdella valtavasti: kyseessä voi olla mikroyrityksen esittelysivu tai valtavan kansainvälisen organisaation monikanavainen viestinnän, markkinoinnin ja myynnin kokonaisuus. 

Verkkosivut voidaan siis toteuttaa missä tahansa laajuudessa ja käyttäen monia eri teknologia- ja alustaratkaisuja. Alla esittelemme joitakin varteenotettavia vaihtoehtoja, erityisesti niitä joita itse pidämme parhaina. Kartoitamme sopivimman mahdollisen ratkaisun juuri teille mielellämme, ota siis yhteyttä jos etsit erinomaista kumppania verkkosivuprojektiin.

Verkkosivujen alustan valinta

Verkkosivujen toteuttamiseen on olemassa valtavasti erilaisia ratkaisuja, joista useat voivat olla toimivia – kaikki riippuu tavoitteista ja budjetista. Keskeisimpiä ominaisuuksia on sisällönhallinta: tapa luoda ja esittää kuvaa, tekstiä, sivuja ja artikkeleita. Oikea sisällönhallintajärjestelmä (Content Management System, CMS) onkin tärkeimpiä valintoja verkkosivuprojektille. Alla olemme ryhmitelleet erityyppisiä ratkaisuja sisällänhallintaratkaisun kokoluokan perusteella. Maailman suosituin ja meiltä usein suosituksen saava CMS on WP.

Kevyt CMSKeskikokoinen CMSEnterprise CMS
Milloin hyvä valinta?Kun ei juuri tarvita toimintoja, räätälöintiä tai kieliversiointia.Kun tarvitaan toimintoja ja mahdollisuuksia tulevaan kehitykseen.Kun tarvitaan kattavia toimintoja suurelle määrälle ylläpitokäyttäjiä.
Keskeinen vahvuusHelppo käyttöönotto ja kevyet kustannukset.Laajat mahdollisuudet räätälöintiin ja integrointiin.Monikanavaisuus ja kattavat toiminnot
Keskeinen heikkousHeikko skaalautuvuus ja räätälöivyysRaskas käyttöönotto ja korkeat kustannukset
Viitteellinen budjetti käyttöönottoon (€ alv 0%)100 – 7 500€7 500 – 50 000€50 000+

Verkkosivujen suunnittelu ja design

Valittu alusta asettaa omat rajoituksensa verkkosivujen suunnitteluun: Jos käyttöön valittu CMS perustuu valmiiden sivupohjien käyttöön (kuten etenkin kevyiden alustojen tapauksessa yleensä on), täytyy suunnittelu tehdä niiden ehdoilla. Tämä on etu silloin kun tärkeintä on tehokkuus, mutta haitta jos nimenomaa omaehtoinen räätälöinti on keskeinen vaatimus. Brändin mukaisen toteutuksen saa tyypillisesti aikaiseksi mille vain alustalle. 

Hyvä käyttökokemus ja visuaalisesti miellyttävä yleisilme ovat perusvaatimuksia missä tahansa verkkosivustossa. Panostamme paljon hyvään muotoiluun, sekä asiakaskohtaisesti että jatkuvassa omassa tuotekehityksessämme. Tiimimme kehittää osaamistaan jatkuvasti, ja keskustelu siitä mikä ratkaisu kulloinkin on paras kuuluu päivittäiseen arkeemme.

Toteutamme kaikki verkkosivumme käyttäjälähtöisesti, teknisesti erinomaisesti ja asiakkaamme tavoitteiden mukaisesti.

Näin toteutamme verkkosivut

Omalla teemalla, räätälöidysti

Emme käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Tämän ansiosta palvelun räätälöitävyys, tietoturva ja optimointi ovat toteutettu erittäin huolellisesti, yhteistyössä palvelin- ja tietoturva-asiantuntijoiden kanssa. WP-pohjamme on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi sekä käyttöliittymän että toiminnallisuuksien osalta.

Käytön ja ylläpidon helppous

Suunnittelemme verkkopalvelut niin että niitä on helppoa käyttää ja ylläpitää. Varsinkin sivuston sisällön muokkaaminen onnistuu helposti jokaiselta. Myös sivupohjia ja ulkoasuja on mahdollista tehdä omin voimin tai käyttää siihen esimerkiksi graafisen suunnittelijan apuja.

Tietoturva & tietosuoja

Kehitämme aktiivisesti tietoturvan ja tietosuojan käytäntöjämme, ja ymmärrämme niiden tärkeyden. Käytämme vain luotettavimpia lisäosia ja parhaiksi toteamiamme käytäntöjä, ja teemamme on auditoinut ulkopuolinen tietoturva-asiantuntija. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon. Tarjoamme myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, jolla verkkosivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena.

Käyttäjälähtöisyys ja saavutettavuus

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

Usein kysyttyä

Valittuja verkkosivutoteutuksia:

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Seepsula: verkkosivut & verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Haparanda-Tornio

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Nenäpäivä – mediaspektaakkelin verkkopalvelu

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkopalvelun ja vastaamme sen ylläpidosta. Joka vuosi verkkosivusto palvelee valtavaa käyttäjäpiikkiä ja ottaa vastaan hyväntekijöiden lahjoitukset.

Valittuja asiakkaitamme