Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi näyteikkuna verkossa. Toimivat, responsiiviset ja selkeät verkkosivut houkuttelevat asiakkaan yrityksesi luokse. SOHOVAn asiantuntijat ovat konkareita rakentamaan yrityksellesi asiakkaita palvelevat sivustot, joiden sisältöjen päivittäminen ja lisääminen onnistuu kätevästi myös sinulta!

Me SOHOVAlla luomme yrityksellesi uudet verkkosivut tai päivitämme nykyiset vastaamaan nykyisiä tarpeita. Teemme verkkosivut WordPress-pohjalle, jolla luodaan kauniita ja toimivia verkkosivuja. Tarjoamme myös ylläpitopalveluita!

Ota meihin yhteyttä tai kysy tarjous!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Yrityksesi ansaitsee kauniit ja toimivat kotisivut

Luomme yrityksesi asiakkaille käyttäjäystävälliset WordPress-sivut. Sinun ei tarvitse olla mikään koodari, jotta voit lisätä itse haluamaasi sisältöä verkkosivuillesi, sillä sivujen hallinnointi onnistuu helposti WordPress-käyttöliittymällä. Me SOHOVAlla rakennamme yrityksesi näköiset verkkosivut, joita voit esitellä ylpeänä ja muokata aina halutessasi!

 

Miksi yritys tarvitsee verkkosivut?

Tiedon etsintä on siirtynyt vahvasti verkkoon ja hakukoneisiin, jolloin on yhä tärkeämpää panostaa verkkonäkyvyyteen. Yksi erittäin tärkeä osa hakukonekilpailussa menestymistä ovat laadukkaat verkkosivut. Ei riitä, että yrityksen nimellä on nopeasti luotu yksinkertainen sivu vuonna 2010 ilman asiakasta hyödyttävää sisältöä. Nykyinen kilpailu vaatii verkkosivuilta asiakasystävällisyyttä ja selkeästi jäsenneltyä tietoa asiakkaille yrityksen tuotteista ja palveluista.

 

Miten verkkosivujen tekeminen lähtee käyntiin?

Ottamalla ensin yhteyttä tiimiimme, varataan yhteinen palaveriaika, jossa kartoitetaan millaiset verkkosivut yrityksesi tarvitsee. Jos olet jo suunnitellut kaiken valmiiksi ja etsit vain luotettavaa tekijää, voit kirjoittaa suoraan tarjouspyynnön verkkosivuista! Ennen projektin aloitusta sovimme kanssasi tarkasti siitä, mitä verkkosivuille tehdään. Toisin sanoen määritellään kuka kirjoittaa sisällöt verkkosivuille, kuka tekee kuvituksen, mitä kuvia käytetään ja kuuluuko hakukoneoptimointi projektiin. Tällä vältämme aikataulun venymisen ja kulujen lisääntymisen ja saat itsellesi sen, mitä olet tilannut.

SOHOVAn tiimi hoitaa verkkosivujen teknisen toteutuksen lisäksi myös

  • sisällöntuotantoa
  • kuvituksia (graafinen ilme, logo)
  • hakukoneoptimointia

Kaikista palveluista sovitaan aina erikseen projektisuunnitelman yhteydessä toiveidesi mukaan!

 

Miten verkkosivujen päivittäminen ja ylläpito onnistuu?

Teemme kaikki verkkosivut käyttäjäystävälliselle WordPress-pohjalle. Sinun on helppo päivittää sisältöjä itsenäisesti verkkosivuston ohjausnäkymässä ja neuvomme sinut alkuun. Verkkosivusto vaatii kuitenkin jatkuvaa ylläpitoa, kuten päivitysten tekemistä ja mahdollisia palvelimen ongelmien selvittämistä. SOHOVA tarjoaa kahta erilaista ylläpitopalvelua, joten voit jättää  verkkosivuston toiminnasta huolehtimisen kokonaan meille!

 

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä toimivat verkkosivut!

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millaiset verkkosivut yrityksellesi luomme tai miten nykyiset sivut saadaan vastaamaan paremmin tämän päivän vaatimuksia. Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi, jotta verkkosivut ovat yrityksesi näköiset. Pyydä alta löytyvällä lomakkeella tapaamisaikaa tai pyydä tarjous, lähetä sähköpostia tai soita meille ja aloitetaan verkkosivujesi kehittäminen!

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme asiakastarinat ja valmiit verkkosivuprojektit!

 

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

040 129 3487

myynti@sohova.fi