Verkkokauppa

Tarvitsetko verkkokaupan tekijän vai kaipaatko apua kauppasi päivittämiseen? Hienoa, olet silloin oikeassa paikassa!

SOHOVAlaiset ovat apunasi, kun haluat perustaa oman verkkokaupan tuotteille ja palveluille. Yhteistyö kanssamme sujuu mutkattomasti ja saat juuri sen mitä tilaat -et ainakaan yhtään vähempää!

Hyppää SOHOVAlle ja lue lisää siitä, miten voimme kehittää ja parantaa asiakkaidesi asiointia sekä lisää ostoja digitaalisessa myymälässäsi!

 

 

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valitse tyylikäs ja asiakasystävällinen WooCommerce-verkkokauppa!

Helppokäyttöinen ja suosittu WooCommerce-verkkokauppa sopii loistavasti niin vasta-alkavan verkkokauppiaan kuin suuryrityksen tarpeisiin. Me autamme sinut verkkomyynnin menestyksen alkuun rakentamalla tarpeitasi vastaavan verkkokaupan. Olit sitten aloittamassa tuotemyyntiä tai tarjoat asiakkaillesi palveluita ja muita aineettomia tuotteita, verkkokauppamme mahdollistaa kaiken tämän!

 

Verkkokaupan perustaminen nyt auttaa yritystäsi menestymään tulevaisuudessa

Digitaalinen kaupankäynti voi tulevaisuudessa tehostaa liiketoimintaasi entisestään. Tällä hetkellä on havaittavissa, että ostosten tekeminen ja asiakkaiden kuluttaminen siirtyy yhä enemmän verkkoon ja muun muassa koronapandemia oli omiaan kiihdyttämään tätä ilmiötä. Posti julkaisi vuoden 2021 alussa tutkimuksen, josta selviää merkittäviä muutoksia kuluttajien ostokäyttäytymisessä:

  1. Suomalaisista 57 % kertoo ostavansa verkkokaupasta kuukausittain, lähes 30 % taas viikoittain.
  2. Ostamisessa suosittiin vuonna 2020 enemmän kotimaisia verkkokauppoja.
  3. Kaikissa verkkokaupan käyttäjäryhmissä (aktiivi/edelläkävijä, peruskäyttäjä, kokeilija/epäilijä) vastaajat uskovat verkko-ostostensa määrän nousevan vuoteen 2025 mennessä.

 

Me rakennamme verkkokaupan yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ympärille

Muutama asia täytyy ottaa huomioon, kun verkkokauppaa lähdetään perustamaan. Alkuun päästäksesi mieti, mitä tuotteita ja palveluita verkkokaupassasi myydään ja kenelle. Me rakennamme tuotteidesi ja palveluidesi ympärille toimivan ja yrityksesi näköisen verkkokaupan, joka kutsuu asiakkaita ostoksille. Verkkokaupan rakentaminen on yhteistyötä ohjelmoijan sekä yrittäjän välillä, jolloin suunnitellaan, miten verkkokaupassa vierailijan ostopolku etenee ja kuinka yrityksen sisäiset myyntiprosessi toteutetaan onnistuneesti. 

 

Miten verkkosivun rakentaminen toteutetaan?

Ota meihin yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla ja pyydä tarjousta verkkokaupan rakentamisesta tai päivittämisestä. Sovitaan aluksi yhteinen palaveriaika, jossa suunnitellaan projektin sisältö ja toteutuksen aikataulu. Ole liikkellä hyvissä ajoin, jos haluat toteuttaa verkkokauppasi nopealla aikataululla!

Käy myös tutustumassa toteuttamiimme verkkosivuihin!

 

 

 

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

040 129 3487

myynti@sohova.fi