Mobiilisovellus

  Sovelluksia voi tehdä monenlaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi yksinkertainen mobiilisovellus voi sisältää mainostilaa, tietoja palveluista sekä yhteydenottolomakeen eli sovellus voi sisältää samoja ominaisuuksia kuin jo olemassa olevat kotisivusi.

  Eikö kuulostaisi hyvältä, kun kotisivuillasi olevat ajanvarausjärjestelmät, tuote- ja palvelukuvaukset sekä verkkokaupan sisältö voidaan integroida mukaan sovellukseen?

  Kuvaus

  Älypuhelin on nykyään jokaisen kädessä, myös matkailijoiden ja sen kyllä huomaa etenkin Rovaniemellä. Sovellusten lataaminen sovelluskaupoista, esimerkiksi Google Play -kaupasta, on yksinkertaista ja helppoa. Pelkästään erilaisia revontulihälytyssovelluksia on asennettu jo tuhansia ja määrä tulee edelleen kasvamaan tulevaisuudessa. Luultavasti myös sinun puhelimestasi löytyy useampi erilainen sovellus, joilla olet tilannut taksin, ostanut liput tai kerännyt pisteitä kaupassa sekä kahvilassa.

   

  Siis miksipä et sinäkin alkaisi tarjoamaan asiakkaillesi palveluja mobiilisti. Ajanvaraus, verkkokauppa, lipunmyynti tai ihan vain etujen tarjoaminen asiakkaillesi ovat erittäin hyviä syitä hankkia yrityksellesi oma mobiilisovellus. Ennen aloittamista matkassa on yleensä muutama mutta.

  Mitä sovelluksen tekeminen maksaa? Miten saan rahoitusta ja kuinka kauan sovelluksen tekeminen kestää?

  Nämä ovat yleisimmät kysymykset, joita asiakkailta saamme. Ennen sovellus-projektin käyntiin polkaisemista tärkeintä on tietää se, mitä käyttöä varten sovellus on, kuinka paljon resursseja eli rahaa on käytettävissä projektiin ja kuinka paljon aikaa projektille on varattavissa. Kartoituksen jälkeen projektia on helpompi lähteä viemään eteenpäin niin asiakkaan kuin sovelluskehittäjän puolesta.

   

  Kuinka paljon mobiilisovellus maksaa?

  Tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta. Hintaan vaikuttaa ensisijaisesti sovelluksen rakentamiseen käytettävä aika, minkä tyyppinen sovellus on ja mitä kaikkia ominaisuuksia sovellukseen tulee, joten sovelluksen hinta voi helposti liikkua missä vain 20-100 tuhannen välillä.

  Mikä sovelluksen tekemisessä sitten maksaa? Sovelluksen tekeminen vaatii hurjasti osaamista aina ohjelmoinnista suunnitteluun. Lisäksi sovelluksen valmistuttua ylläpito ja mahdollinen jatkokehittäminen aiheuttaa kustannuksia.

   

  Kuinka kauan sovelluksen tekeminen kestää?

  Natiivisovelluksen, eli sovelluksen omalla käyttöympäristöllä ja ohjelmointikielellä toteutetun, sovelluksen tekemiseen menee projektin suuruudesta riippuen muutamasta kuukaudesta useampaan. Kiireisellä aikataululla ei kannata sovellusta lähteä tekemään, sillä ohjelmointi vie paljon aikaa. Lisäksi tulee ottaa huomioon erilaiset alustat, esimerkiksi Android ja iOS, joille kummallekin täytyy toteuttaa omat sovellukset, jos halutaan tavoittaa suurin osa älypuhelimen käyttäjistä. Me SOHOVAlla toteutetaan sovelluksia molemmille alustoille!

   

  Mistä voi saada rahoitusta?

  Rahoitusta ei tarvitse, jos pääomaa on laittaa tarpeeksi. Kustannustehokkainta tietysti on hyödyntää valtakunnallisia kehitystukia, jotka ovat uusien tuotteiden ja palveluiden rahoituksen mahdollistamista varten. Esimerksiksi Business Finlandin myöntämä Innovaatioseteli on yksi tukimuoto, joka on saatavilla pk-yrityksille, joiden uusi palvelu- tai tuoteidea omaa kansainvälistä kasvupotentiaalia. Saatavilla on myös paikallisia rahoituskeinoja, joihin suosittelemme tutustumaan!

   

   

  Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten lähdemme liikkeelle sovelluksesi toteuttamisessa!

   

   

  Lähetä tarjouspyyntö

  Pyydä tarjous

  040 129 3487

  myynti@sohova.fi