Koodaripäivä

SOHOVAn tiimistä löytyy osaavia ammattilaisia toteuttamaan erilaisia verkko- ja mobiiliprojekteja sekä perinteisiä ohjelmistokehitysprojekteja. Tiimimme auttaa löytämään ratkaisut ohjelmistokehitystä koskeviin ongelmiin yrityksessäsi. Älä tyydy sinnepäin-ratkaisuihin vaan selvitä, millaisen ohjelmiston asiantuntija pystyy yrityksesi tarpeisiin räätälöimään.

Pyydä tarjous ja kysy lisää koodaripäivästä!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valmisratkaisuja ja ota käyttöön -malleja erilaisiin ohjelmisto tarpeisiin on verkko pullollaan. Erilaisia palveluiden tarjoajia löytyy niin ajanvarausjärjestelmille kuin myymälän varastonhallintaan. Joku kerta käykin niin, ettei käytössä ollut ohjelmisto enää toimi yrityksen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla eikä markkinoilta löydy parempaa vaihtoehtoa. Silloin kuvaan astuu ohjelmointiin perehtynyt koodari, joka osaa ratkaista yrityksesi ongelman koodaamalla juuri sopivan ohjelmiston!

Mitä SOHOVAlaiset osaavat?

SOHOVAn asiantuntevien koodareiden osaaminen on laajaa. Meiltä luonnistuvat monet ohjelmointikielet, kuten Java, JavaScript, Python, PHP, HTML ja CSS sekä C, C++ -ohjelmointikielet. Tiimimme on aiemmin toteuttanut useita mobiiliapplikaatioita, verkkosivustoja ja verkkokauppoja sekä verkkosivustojen integraatioita.

Koodari töihin tunneiksi tai päiviksi

Oli ongelma iso tai pieni, voit tilata koodarin osaamista joko usean päivän tai vain muutaman tunnin mittaiseksi ajaksi. Kerro meille ensin, mihin tarvitset apua ja teemme arvion, kuinka monta tuntia koodari tarvitsee työskentelyaikaa. Kartoituksen avulla laadimme tarjouksen tehtävästä työstä.

Ota yhtettä SOHOVAn tiimiin ja kerro tarpeesi joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla tai laittamalla sähköpostia! Laadimme tarjouksen kertomasi pohjalta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Tutustu lisää toteuttamiimme projekteihin!

 

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

040 129 3487

myynti@sohova.fi