Innovaatioseteli

Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita SOHOVAlta innovaatiotoimintaa varten. Meiltä saat itsellesi käyttöön muutakin kuin dokumentteja, toteutamme sovellusten ja verkkopalveluiden layout-suunnitelmat ja konseptitoteutukset samalla kertaa.

Jos sinulla on jo idea, SOHOVAn asiantuntijat toteuttavat sen!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Innovaatiosetelillä voit ostaa yrityksellesi uutta tietoa ja osaamista. 

Innovaatioseteli on Business Finlandin myöntämä tuki pienen tai keskisuuren yrityksen innovaatiotoimintaan, jolla pyritään kehittämään yrityksen toimintaa joko tarkasti rajatulla tai laajemmalla osa-alueella. 

Setelin avulla yritys voi hankkia itselleen osaamista esimerkiksi tuote- ja palvelukehitykseen sekä erilaisten prosessien pariin. Innovaatiosetelin hakemus tapahtuu Business Finlandin omassa asiointipalvelussa, josta löytyy lisäksi hakukriteerit sekä muu olennainen hakuprosessiin liittyvä tieto.  

Innovaatiosetelin hakemuksen teko tapahtuu Business Finlandin asiointipalvelussa. Setelin arvo on kiinteä 6 200 € (5 000 € + alv 24%). Yrityksen omarahoitusosuus on 1000 € + alv. Setelin kokonaissumma on siis 5000 € + alv, josta 1000 € on yrityksen omavastuuosuus ja Business Finlandin osuus 4 000 €

Ota yhteyttä SOHOVAn asiantuntijoihin ja katsotaan, miten voimme olla avuksi! 

 

Kuinka päästä alkuun? 

  • Mieti aluksi, millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa. Ota yhteyttä SOHOVAan niin jalostetaan ideaa yhdessä ja  laaditaan projektille työsuunnitelma.
  • Hakemus tehdään Business Finlandin asiointipalvelussa. Hakijayritys on se, joka aikoo ostaa innovaatiopalveluja innovaatiosetelillä. SOHOVA ei valitettavasti voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta, mutta autamme mielellämme täyttämisessä!

 

Esimerkkejä Innovaatiosetelin käyttökohteista

  • tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategian valmistelu)
  • kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys
  • innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut
  • innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot
  • tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme olla avuksi idean toteutuksessa. Autamme myös mielellämme hakemuksen täyttämisessä!

 

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

040 129 3487

myynti@sohova.fi