Rekry

Haluatko osaksi Sohovan tiimiä?
Katso täältä avoimena olevat paikat ja työpaikka saattaa pian olla sinun!

Liity tiimiin, Rekrytointi

SINÄ VOISIT OLLA TÄSSÄ?

MOBIILIDEVAAJA

JARI@SOHOVA.FI

Etsimme tiimiimme mobiilidevaajaa mukaan tekemään omaa tuotekehitystä ja asiakasprojekteja. Tunnet mobiiliympäristöt ja -alustat ja olet luontainen tiimipeluri, mutta et pelkää tehdä töitä myös yksin.

Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole kokemus vaan osaaminen. Siis pistä sähköpostia jari@sohova.fi tai täytä tämän sivun lopussa oleva lomake ja kerro mitä osaat ja miksi haluaisit osaksi Sohovan tiimiä. Älä odota pitkään, sillä paikka täytetään, kun sopiva tyyppi sattuu kohdalle.

SINÄ VOISIT OLLA TÄSSÄ?

WEB-KOODARI

JARI@SOHOVA.FI

Etsimme tiimiimme web-koodaria tekemään omaa tuotekehitystä ja asiakasprojekteja. Tunnet verkkoympäristöt ja eri julkaisujärjestelmät ja viihdyt tiimityössä, mutta kykenet tarvittaessa tekemään töitä myös itsenäisesti.

Tässä tehtävässä ei vaadita vuosien kokemusta, vaan osaaminen ratkaisee. Laita viestiä jari@sohova.fi tai täytä tämän sivun lopussa oleva lomake ja kerro miksi haluaisit mukaan Sohovan tiimiin.

SINÄ VOISIT OLLA TÄSSÄ

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

JARI@SOHOVA.FI

Oletko sosiaalinen etkä pelkää haasteita? Viihdytkö tiimityössä ja et hermostu jatkuvasta muutoksesta? Olet sattumoisin joskus tehnyt tai edes päivittänyt kotisivuja esimerkiksi WordPress-työkaluilla, meillä on sulle töitä!

Emme etsi kaavoihin kangistunutta päällikköä vaan innokasta, avointa ja ihmisiä pelkäämätöntä tekijää, joka pystyy toimimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Työssäsi toimit asiakasrajapinnassa tekijöiden ja asiakkaiden välillä ja osallistut yrityksen päivittäiseen toimintaan.


Voit olla vasta urasi alkutaipaleella, sillä meillä on myös osaava tiimi neuvomassa, jos jokin näistä ei ole vielä hallussa. Mene täyttämään sivun lopusta löytyvä lomake tai pistä suoraan sähköpostia jari@sohova.fi. tai soita 040 558 3663. Töihin pääsee heti ja ensimmäinen sopiva saa paikan, joten ole nopea!

Jätä hakemus lomakkeella tai ota yhteyttä

040 558 3663

myynti@sohova.fi