Luomme loistavia verkkosivuja, verkkokauppoja ja sovelluksia.

Palvelemme asiakkaitamme luodaksemme yhdessä mahtavia digitaalisia kokemuksia.

Ratkaisukeskeinen digitalo

Tuemme asiakkaittemme digitaalista kasvua ja kehitystä tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Joskus asialla on yksittäinen asiantuntijamme, toisinaan taas kokonainen tiimi. Olemme erikoistuneet avoimen lähdekoodin verkkopalveluihin: olemme erittäin kokeneita WordPress- ja WooCommerce -kehittäjiä. Työskentelemme paljon myös mobiilisovellusten ja websovellusten parissa. Teemme työtämme vahvalla palveluasenteella – olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Verkkosivut

Toteutamme kevyet verkkosivut ja laajat verkkopalvelut vankalla kokemuksella. Sivustojemme alusta on useimmiten WordPress.

Verkkokaupat

Olemme erikoistuneet räätälöityjen ja integroitujen WooCommerce-verkkokauppojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Sovellukset

Kanssamme onnistuvat räätälöidyt sovellukset, käyttäjäystävällisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Muoto on vapaa: natiivi, hybridi, desktop tai web.

Ohjelmistokehitys

Ydintoimintaamme on ketterä ohjelmistokehitys. Tarjoamme sitä sekä työaikaperusteisesti että avaimet käteen -projektitoimituksina.

UI & UX suunnittelu

Tarjoamme korkeatasoista suunnitteluosaamista sekä palvelumuotoilun että käyttöliiittymänsuunnittelun tasolla.

Ylläpito

Varmistamme että verkkopalvelunne ovat hyvissä käsissä ja toimintavarmoja vuodesta toiseen tarjoamalla sovellusylläpitoa.

Saavutettavuus

Autamme varmistamaan että verkkopalvelunne ovat mahdollisimman saavutettavia. Internet kuuluu kaikille.