Tuloksia pitkäjänteisellä yhteistyöllä

Haluamme luoda kumppanuuksia jotka kestävät aikaa.

Seepsula.fi verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka kattoi täysin integroidun verkkokaupan sekä laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Enento

Enento Oyj on luotto- ja taloustietoihin erikoistunut kansainvälinen pörssiyritys. Olemme toimineet vuosia yrityksen web-kumppanina.

Synlab

Synlab on kansainvälinen bioanalytiikan asiantuntijayhtiö. Vastaamme yrityksen Suomen verkkosivuston WordPress-osuuden toteutuksesta ja ylläpidosta.

Nenäpäivä

Nenäpäivä on Suomen tunnetuimpia hyväntekeväisyystapahtumia. Olemme Nenäpäivä-järjestön web-kumppani, ja vastaamme verkkosivujen toteutuksesta ja ylläpidosta.

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus (eli tuttavallisemmin Rateko) järjestää jatkuvasti suuria määriä koulutuksia ja sertifiointeja rakennusalan tarpeisiin. Olemme kehittäneet Ratekon täysin räätälöityä ja integroitua verkkokauppa-alustaa.

Visma

Meillä on ollut ilo työskennellä kansainvälisen suuryritys Visman kanssa. Olemme tarjonneet Vismalle räätälöityjen verkkosivujen ja verkkopohjaisten käyttöliittymien toteutusta.

Valittuja asiakkaitamme

Haluaisitko kuulla lisää?

Sohovalaisilla on ollut ilo työskennellä kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Olemme päässeet palvelemaan yrityksiä aloittavasta yrittäjästä pörssiyhtiöihin. Sohovan asiakkaisiin kuuluu myös kuntia, kaupunkeja, julkisia virastoja ja järjestöjä. Suhtaudumme kaikkiin asiakkuuksiimme samalla intohimolla ja asiantuntijuudella.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Sami Hautakoski

Sales & Account Director