Ajankohtaista

Artikkelimme tarjoavat asiantuntijanäkemystä ja konkreettisia vinkkejä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, sekä syventäviä katsauksia digitaalisen palvelumuotoilun teemoihin.

Sohova

01.11.2022

HaparandaTornio.com

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin. 

Lue lisää

Sohova

12.08.2022

Kolme kulmaa ohjelmistokehitykseen

Sohovalla kehitetään jatkuvasti erilaisia mobiilisovelluksia eri alustoja ja teknologioita hyödyntäen. Mobiilikehittäjillämme onkin osaamista, historiaa ja preferenssejä useasta eri tavasta toteuttaa sovelluksia mobiilialustoille.

Lue lisää

Anssi Kokkonen

CEO & Creative Director

12.08.2022

Seepsula Pro – kiviainesten Wolt

Pitkäaikainen asiakkaamme Seepsula on toteuttanut kanssamme oman mobiilisovelluksen, johon tiimimme on tämän kevään aikana kehittänyt keskeisen uuden toiminnon: mahdollisuuden seurata tilauksia kartalla reaaliajassa.

Lue lisää

Sohova

12.08.2022

Nenäpäivä.fi verkkosivu

Uudistimme nenäpäivä.fi verkkosivut ja verkkokaupan käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää ja WooCommerce-verkkokauppa-alustaa. 

Lue lisää

Sohova

12.08.2022

Enento.com — integroitu ja räätälöity WordPress-sivusto 

Enento on pohjoismaiden johtava kuluttaja- ja yritystietopalveluiden tarjoaja. Kun Suomen Asiakastieto yhdistyi ruotsalaisen UC:n kanssa, toteutimme uuden yhtiön Group -sivuston integroituna ja räätälöitynä WordPress-verkkopalveluna.

Lue lisää

Sohova

12.08.2022

Seepsula mobiilisovellus

Kehitimme Seepsulan digitaalista liiketoimintaa ja myyntiä sopimusasiakkaille suunnatulla mobiilisovelluksella, jolla yhtiön asiakkaan voivat tilata suuria määriä kiviaineksia helposti muutamalla sormen painalluksella. 

Lue lisää

Sohova

08.07.2022

IH Turku WordPress-verkkosivut

Toteutimme International House Turun verkkojulkaisun räätälöitynä WordPress-palveluna, yhdessä Citrus Oy:n ja Sohova Oy:n kanssa. Citrus keskittyi palvelumuotoiluun ja käyttöliittymäsuunnittteluun ja Sohova toteutti tekniset ratkaisut ja vei projektin julkaisuun asti yhdessä…

Lue lisää

Sohova

14.06.2022

REDU Edu Oy:n HubSpot-sivusto ja opiskelijarekrytointi

Rovaniemeläinen REDU Edu Oy on Rovaniemen koulutuskuntayhtymän omistama tytäryhtiö. Yhtiön toimialana on kotimaiset ja kansainväliset koulutus- sekä asiantuntijapalvelut sisältäen ammatillisen ja muun lisä- ja täydennyskoulutuksen sekä koulutusviennin.  

Lue lisää

Sohova

16.05.2022

PSET.fi WordPress -verkkosivusto

Toteutimme PSET:n visuaalisen ilmeen ja WordPress-verkkosivuston.

Lue lisää